Federbet отново алармира за уговорени мачове

Efbet дава 200 лв. бонус

От асоциацията „Федербет“ алармират за няколко съмнителни мача проведени на територията на Република България. Това са мачове, които несъмнено са уредени и будят подозрение, ето ги и тях според доклада на „Федербет“:

Federbet уговорени мачовеВпечатление прави името на Пирин и Любимец, който попадат под полезрението на агенцията за цели два мача, а Пирин като цяло се среща в почти половината от заподозрените за уговорени мачове срещи. Грандовете ЦСКА София и Левски също са описани в доклада, заедно с пловдивските Локомотив и Ботев, за мачовете им съответно с ПСВ Айндховен, Дукла Прага и Шанхай. Най-интересното обаче е тазгодишното събитие за Левски и в точност двубоят им срещу Лацио, на които Левски изоставаше с 2-0 в резултата и успя да победи „Римските орли“ след тотален обрат при 3-2.

Посочените в таблицата мачове са всичките от „А“ група, по който показател се нареждаме на едно от първите места по корупциони схеми, като с повече мачове в родния шампионат са само Италия. Най-големите и интересни залози направени на мачове свързани с нашенски отбори са следните:

  • огромни залози за над 3,5 гола на мача между ЦСКА София и Нефтохимик завършил с 4:0;
  • множество залози за победа на ЦСКА с повече от 3 гола над Любимец в среща завършила 7-0 за „армейците“;
  • изненадващ наплив за точен резултат на двубоя Черноморец – Нефтохимик 4:0;
  • залози за над 2,5 гола и победа за Виктория Пилзен срещу Левски в София, в мач завършил 0-3 за В. Пилзен.

Целия доклад на Federbet можете да разгледате в официалния им сайт – federbet.com.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+