Уейн Рууни ще отбележи гол тази вечер

Уейн Рууни да отбележи гол тази вечер в двубоя на националния отбор на Англия срещу Уругвай е едно от събитията, събрало рекорден брой залози в Англия.

Втората среща за двата отбора от Група D ще се изиграе от 22:00 часа. Фаворити за спечелването на мача са Англия, който засега са без спечелена точка, но в същото състояние е и Уругвай. В групата на първо място са Коста Рика с победата им над Уругвай, и Италия след победата им над Англия.

Залозите Уейн Рууни да е един от голмайсторите са достигнали на острова до стойност от над 20 милиона паунда! Срещата е решаваща и за двата отбора, като загубата при всички случай поставя отбора в много трудна и почти невъзможна ситуация. Уейн Рууни все още не е успял да се разпише на мач от Световно първенство и именно това е накарало привържениците на „Трите Лъва“ да рискуват подобна сума. Коефициента Уейн да е първи голмайстор е 7,00, а да отбележи гол по всяко време на мача около 2,75.

Сподели публикацията

Related Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+