Melbet – превю и обзор на букмейкъра

Efbet дава 200 лв. бонус

Melbet.com е онлайн компания за спортни залози. Букмейкъра е лицензиран в Кюрасао и популярен сред играчите в Азия.

Melbet предлага изключително гъвкави методи за депозит и теглене с минимални прагове. Компанията е известна с това, че не лимитира своите играчи и дори да сте изключително успешен играч, можете да играете спокойни и без притеснение от налагане на лимити.

В сайта на Melbet ще откриете широк избор от залози на спортни събития, като тук ще откриете срещи, рядко срещани в другите компании за залози. Коефициентите са доста конкурентни и могат да бъдат сравнени с тези на най-големите и утвърдени букмейкъри, което ще Ви гарантира максимални печалби при успешни залози.

Сайта на Melbet се достъпва лесно както през компютър, така и през смартфон. Компанията е разработила и специално мобилно приложение, но можете просто да заредите сайта им през смартфон и автоматично ще ви зареди по-облекчена но напълно функционална мобилна версия.

Един от плюсовете на Melbet е, че когато използвате само един и същи метод за депозит и теглене на средства, няма да Ви бъде изискано верификация и потвърждение на самоличността. Не се колебайте, посетете сайта на Melbet.com още сега!

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+