Efbet – всеки може да спечели до 10 000 лева кеш

Efbet бонусEfbet разиграва страхотна томбола с награда от 10 000 лева кеш! Томболата се осъществява от букмейкъра всеки ден, и всеки един регистриран играч може да участва в нея.

За да се класирате за участие в томболата на Efbet с 10 000 лева кеш награда трябва единствено да сте активен играч в букмейкъра. Под активен се разбира да сте играли за съответния ден със залози за поне 125 лева или 500 лева в казиното. Ако сте изпълнили това условие, вие автоматично получавате талон за участие в томболата и имате шанс да бъдете изтеглен.

Периода, през който може да събирате талони е всеки ден от 8:00 часа сутринта до същия час на другия ден. Ако се съмнявате колко талона сте събрали, или дали сте събрали въобще талон за участие, можете да попитате екипа на Efbet за справка.

Efbet е най-бързо развиващият се букмейкър в България. След като взеха лиценз, от компанията се стремят да предложат най-адекватната услуга на пазара за залози в България. Ако не вярвате, можете да се убедите сам с бърза неангарираща регистрация в Efbet.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+