Бускетс продължава с Барселона

Футболни новини от БарселонаСерхио Бускетс най-вероятно ще продължи договора си с Барселона за още 4 години до 2019 година.

От официалния сайт на Барселона обявиха, че Серхио Бускетс ще играе за своя отбор до средата на 2019 година, като новия договор ще се подпише най-късно до края на тази седмица.

Дефанзивния халф на Барселона започна кариерата си в отбора през 2008 година и оттогова досега испанеца е изиграл над 300 мача. Серхио много бързо успя да се наложи като титуляр в отбора и през ръцете му минаха цели 16 титли.

Серхио Бускетс прохожда във футбола през детско-юношеската школа на Барселона, и през 2008 година играе своя дебют под ръководството на Хосеп Гуардиола.

Изненадващо преди броени дни, Бускетс сподели, че има намерение да опита своя късмет във Висшата лига на Англия, но с последващите му стъпки това явно е останало в миналото.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+