Bet365 с нови функции в помощ на залагащия

Bet365 БългарияBet365 с гордост анонсира нови опции при осъществяване на онлайн залози, които значително ще увеличат възможностите за печалба и гъвкавостта при онлайн множествените залози.

Първата функция, която Bet365 революционно активира като функция е автоматичното затваряне на залог. Функцията „Затвори залог“ се изпозлва изключително често от залагащите, като по този начин всеки може да реализира печалба още преди края на дадена среща. С автоматичното затваряне на залог обаче тази функция значително се подобрява и ако например не успеете да наблюдавате дадено събитие или да следите няколко мача, то можете да определите до каква степен, системата сама да затвори залог, с други думи при каква печалба да осъществите затваряне на залог напълно автоматично.

Затвори автоматично залог в Bet365

Автоматичното затваряне на залог ще остане активно дори и да не сте в своя игрален акаунт. Просто настройте желаните стойности след като направите своя единичен или множествен залог. Bet365 e улеснил целия този процес, който се изразява в следните стъпки:

  1. След като сте направили своя залог, натиснете на бутона изобразяващ колело от дясната част на бутона за затваряне на залог.
  2. Задайте стойност или лимит, при който желаете системата автоматично да затвори. Изписано е „Ако сумата достигне“ …. въвеждате стойност и натискате „Създах правило“.

Bet365 е изключително иновативна компания и дори са направили възможно да затворите частично залога автоматично, например да направите така, че да покриете стойността на залога си и да оставите вече следващата възможност за печалба открита. Всъщност определяте каква сума искате да се затвори, а останалата част от залога за уреждане да се осъществи спрямо развитието на заложените срещи/среща.

Друга нова опция е фунцкията „Промени Залог“

Само в Bet365 Вие ще можете след направен вече залог да направите промени по него. Фунцкията е толкова обширна, като дава възможност освен да промените залог още след като сте го направили, така и в процес на няколко срещи да вадите някой от неуредените мачове, да добавяте други, да разменяте и така нататък.

Тази опция „Промени Залог“ ще се визуализира в игралния ви акауант в Bet365 за всички неуредени залози от направения фиш, включително и при множесдтвен залог, когато например две селекции са уредени, вие отново можете да извършвате корекции.

Подобна функционалност няма да откриете никъде в онлайн пространството, освен в най-добрият букмейкър – Bet365.

Сподели публикацията

Related Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com