Bet365 вече работи в България! Регистрирай се при нас и получи БОНУСИ!

250x250_10След като приеха новия закон за хазарта преди няколко години, Bet365 води дълга и ожесточена битка за да получи правото си да предлага услугите в България. Цялата сага завърши чак след 2 годин и половина, а Бет365 вече могат да се похвалят с лиценз за България! ДКХ взе решението на 07 юни 2016г. и британския букмейкър стана 11-тата компания в България за хазартни услуги. Лиценза обхваща засега само залозите на спортни събития, а останалите услуги ще бъдат подновени вероятно на по-късен етап. Най-неприятното от тази случка, е че абсолютно всичките стари акаунти на Българи са блокирани и за да играете е необходимо да си направите нова регистрация!

Идва въпроса, как ще си изтегля парите от Бет365? Няма проблеми, ако сте били с налични средства по сметката ви, то от компанията ще ви ги върнат автоматично обратно по сметката, по банкова карта, или към друг метод, с който сте теглили. Информацията ни потвърдиха лично от Бет365, така че никой няма да бъде ощетен. Ако все пак не получавате средствата си можете да им пишете и ще ви отговорят веднага.

В крайна сметка не трябва да се притеснявате, че трябва да направите нова сметка. За компенсация, от Бет365 Ви предлагат чудесен бонус от 100% до размера на първия ви депозит до 100 лева! Регистрирайте се още сега, като използвате различно потребителско име от бутона по-долу, освен този бонус ще получите по електронна поща възможност за още оферти. Кликнете на бутона за да се регистрирате легално:

РЕГИСТРАЦИЯ В BET365

Ако след натискане не се отваря сайта, просто презаредете страницата, вече би трябвало да се отваря от всяка една точка на България. Ако все пак не става натиснете този бутон и вземете 100 лева бонус:

РАБОТЕЩ ЛИНК ЗА BET365

Най-честите проблеми до момента с регистрацията на Бет365 са следните, така че запознайте се с тях предварително:

  • има проблем в полето Адрес, където трябва да пишете не на латиница, а на кирилица, докато примерно имената ви следва да се попълнят на латиница.
  • преди да депозирате е добре да си верифицирате сметката, тъй като няколко потребителя ни споделят, че не успяват, но след верификация всичко е точно.

Bet365 100 лева бонус

Съветваме Ви: за да се възползвате максимум от услугите на Bet365 следва да депозирате за първи път поне 100 лева, като по този начин сметката ви ще нарасне с 200 лева! Сподели тази публикация с приятели и вземете бонуса от 100 лева!

Сподели публикацията

Related Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com