Астън Вила – Манчестър Сити

Efbet дава 200 лв. бонус

Астън Вила хвърли една от най-големите сензации в цялото издание на турнира след като отстрани този забележителен тим на Лестър и то при игра в два мача – на разменено гостуване, в полуфиналите.

„Виляните“ бяха направени на нищо в последното си съперничество точно с Манчестър Сити. „Гражданите“ при всички положения са в пъти по-класния отбор, но след получилата се развръзка в последното им съперничество с Астън Вила, то едва ли момчетата на Смит ще си позволят да прибегнат до същия подход.

Астън Вила просто знаят много добре, че няма как да се надиграват с този опонент, а единствената възможност по някакъв начин да се поздравят с купата е това да затворят развръзката, да оставят мача с малко голове и в крайна сметка да се надяват на вкарването на късен гол, който да им донесе триумфа.

Манчестър Сити няма да е така убедителен при играта си в завършващата фаза и няма да разгроми опонента си.

Прогноза: под 4.5 @ 1.40

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+