Прогноза: Бетис – Барселона

Най-накрая Барселона разгърна своя повловичен футбол като измъкна скъпоценен триумф срещу Гранада в турнира за купата, макар и да беше крайно измъчен и да премина през продължения.

Това е Барселона, която феновете искат да виждат. Тя буквално се върна в играта от нищо то след като вкара два гола в заключителните три минути, за да изравни резултата и да стигне до продължения. Вчера Реал Мадрид сригна до измъчен триумф в първенството, така че момчетата на Куман нямат място за отстъпление. Те разполагат с необходимото, за да изиграят мач на топ равнище и да стигнат до ключов триумф, който донякъде да ги остави в битката за титлата.

Гризман е на върха на възможностите си, а това се чакаше от много време. Барселона ще разгърне топ футбол и ще се справи с Бетис, за спечелването на много важен триумф.

Прогноза: 2 @ 1.50

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+