Отново съмнения за „черно тото“ в тениса

Efbet дава 200 лв. бонус

Черно Тото ТенисОще първият кръг от турнира „Ю Ес Оупън“ започна със съмнения за уговорени мачове. Срещата събудила интереса на Комисията  (TIU), разследваща подобни случай, е между швейцарката Тимеа Бачински и рускинята Виталия Диаченко. Двубоя на пръв поглед не е толкова интересен, но в същото време са се извършили доста сериозни залози.

Двубоя е завършил с очаквана победа за швейцарката Бачински с 6-1, 6-1, която е доста по-добра от поставената на 87-мо място рускиня.

От Комисията явно са визирали повтарящият се точен резултат, но все още не са изнесени официални данни, дали действително той е манипулиран. Едно е сигурно, преди и по време на срещата са регистрирани много високи залози, които обаче не винаги са свързани с уговорен мач. Възможно е залагащите наистина да са добре запознати с формата на двете тенисистки, да имат информация за физическото им или психическо състояние в момента, както и много други фактори, които могат да окажат влияние върху крайния резултат.

Според bTV, разследващите от комисията били крайно разочаровани, че тази информация вече е публично достояние. Според тях публикуването на подобни данни за разследвания само може да доведе до излишно внимание и напрежение върху играчите.

Сподели публикацията

Related Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+