Нови възможности за депозит в Efbet

Efbet с лиценз за България Efbet продължават да разширяват обхвата си, като последното нововъведение е възможността да осъществите депозит в букмейкъра посредством терминалите на Cashterminal.

Депозиране на средства в сметката ви става за секунди. Просто откривате терминал на Cashterminal (над 1000 терминала са разположени в цялата страна, вкл. на бензиностанции и т.н.), натискате бутона изобразяващ EFBET, въвеждате потребителското си име избрано от вас при регистрация в букмейкъра, като внимавате при изписването на малки и главни букви, което има значение. След това въвеждате желаната от вас сума и депозирате. Средствата депозирани посредством Cashterminal се отразяват в баланса ви само след няколко минути. Минималната сума, с която можете да захраните пари в Ефбет през терминал е 10,00 лева.

От терминалите можете само да внасяте парични средства, а не да теглите. Най-бързия начин за теглене е чрез и-пей, или Изипей.

Сподели публикацията

Related Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+