Кевин де Бруйн скоро ще се завърне в игра

Efbet дава 200 лв. бонус

Халфът на „гражданите“ Кевин де Бруйн е подновил тренировките си с останалите играчи и по всичко личи, че белгиеца скоро ще се завърне в игра за отбора си.

Кевин получи неприятна контузия в коляното си още в началото на годината, която трябваше да го остави извън терените за близо шест месеца, но по последна информация полузащитника е започнал бързо да се възстановява и веднага след приятелските контроли през настоящата седмица ще може да се завърне успешно на терена.

Ман Сити се сдобиха с услугите на Кевин де Бруйн през изминалото лято, като за него бе платена колосалната сума от над 50 милиона лири. 24-годишният футболист още отначало започна да оправдава гласуваното му доверие, като преди да получи контузията си успя да реализира цели 12 гола и близо толкова асистенции.

Без него играта на Ман Сити определено е различна и накъсана, което пролича ярко в представянето на тима за последните няколко седмици, където буквално изпуснаха титлата в Шампионска лига и са на път да излезнат и от Топ 4.

До края на сезона остават само осем кръга, а „гражданите“ имат да наваксват пасив от цели 15 точки. Тази задача е трудно постижима и дори невъзможна, но надеждите са с помощта на Де Бруйн, отбора да успее да се класира поне до второто място.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+