Интер – Наполи

Футболни прогнози от Серия АСлед като Интер постигна нелеката задача да излезе отново на второ място, сега пред „нерадзурите“ стои по-голямо предизвикателство, а именно да запазят позицията си, в мач срещу Наполи.

„Синьо-черните“ се провалиха след равенства срещу Фиорентина и Рома, а сега ще трябва да се надяват на по-добро стечение на обстоятелствата за тях в доста по-тежките им мачове с Наполи и Аталанта. И все пак, картинката не е чак толкова черна и дори при загуба в мача с Наполи, то при триумф в директния, последен мач срещу Аталанта, „нерадзурите“ ще завършат втори.

Наполи не играе за нищо до края на сезона, но може да се опита да развали нечий планове. „Неаполитанци“ бяха първият отбор, който си гарантира участие в Лига Европа, след като те победиха на финала за Купата на Италия Ювентус.

Прогноза: над 2.5 гола

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+