Интер гостува на Бреша в търсене на задължителен успех

Efbet дава 200 лв. бонус

Футболни прогнози от Серия АНезнайно как тимът на Интер, който имаше златна възможност да оглави таблицата след края на миналия кръг, се пропука в едно елементарно свое домакинство – на Парма. Това, което внася още по-сериозни въпросителни относно темата доколко същият тим е готов да се бори с Юве в дългосрочен план, е свързано със самото развитие на един такъв мач.

Той поведе рано-рано в домакинството си на Парма, но още до паузата се оказа на губещата страна. След нея Интер беше много по-дейният от двата тима на терена, но така и не успя да направи необходимото, за да спечели трите точки. Той има огромни успехи в рамките на последните месеци, най-вече след назначаването на Антонио Конте, а само преди няколко дни тимът отчете рекордни приходи, така че със сигурност настроението в редиците му е страхотно, за което препоръчваме сигурен залог за тяхната победа в efbet с бонус 200 лева!

Бреша е в зоната на изпадащите като в същото време е и един от тимовете, разполагащи с най-малко качества в цялата дивизия. Много трудно точно той, макар да има домакинското преимущество, ще спре Интер по пътя към върха. „Нерадзурите“ ще са без контузените Д‘Амброзио и Сенси, а е всеизвестно и това, че Алексис Санчес е аут от сметките им за дълго време и въпреки това те ще са на необходимото ниво, за да се поздравят с крайния успех.

Прогноза: Твърд знак 2

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+