Един от новите представители на ЛаЛига – Кадис и Осасуна, ще изиграят първия си мач за сезона

Efbet дава 200 лв. бонус

Испания - Ла ЛигаЕдин от новите представители на ЛаЛига – Кадис и Осасуна, ще изиграят първия си мач за сезона, именно помежду си. По последни данни, испанската федерация разрешава да се играе мача пред публика, но това ще стане при строги мерки.

Кадис стигна до първото ниво на Испания, след като се класира на втора позиция в ЛаЛига2. „Жълто-сините“ завършиха сезона с три поредни загуби, но това не им попречи в крайното подреждане, единствено от гледна точка на промоциите. Ако тимът бе записал някакви точки в тях, то той щеше да завърши на първа позиция.

Осасуна започва с наглед лесен мач, но „червените“ не могат да бъдат спокойни, тъй като и тяхната игра не върви особено добре. Те завършиха точно в средата на таблицата, на 10-та позиция, а сега амбициите им са за по-задоволително класиране.

Прогноза: под 2.5 гола за коефициент @ 1.50

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+