Джеймс Милнър преминава в Ливърпул

Efbet дава 200 лв. бонус

Мърсисайдци са на крачка от привличането на опитния халф Джеймс Милнър. Милнър все още има действащ договор с Манчестър Сити, но същия изтича в началото на юли месец тази година, след което халфа става „свободен агент“.

От официалния сайт на Ливърпул обявиха, че условията с Милнър вече са договорени и остават само последни медицински прегледи преди окончателния му трансфер.

Джеймс Милнър успя да запише точно 198 срещи за близо петгодишния си престой при „гражданите“, но за изминалия сезон футболиста получи титулярно място само в 18 мача, което е една от основните причини да потърси реализация в друг отбор.

С фанелката на Сити, Джеймс Милнър спечели два пъти титлата във Висшата Лига на Англия, трофея на Фа Къп и Купата на Лигата.

По непотвърдена информация, от ръководството на Сити са направили предложение за 160 000 паунда седмично, оферта която Милнър е отхвърлил категорично.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+