Демикелис ще отнесе солена глоба

Efbet дава 200 лв. бонус

35 годишния аржентинец и и футболист на Манчестър Сити – Мартин Демикелис ще отнесе солена глоба, ако се докаже, че същия е извършвал футболни залози.

Към настоящия момент футболната асоциация е повдигнала обвинения на футболиста, тъй като са налице подозрения за над 10 залога в разрез с правилото, професионалните футболисти да не залагат.

Информацията на асоциацията в Англия е, че Демикелис е направил над 10 залога само в рамките на седмица в началото на тази година, като в два от залозите, аржентинеца е посочвал неговия отбор.

Все още не е потвърдено дали това се е случило, но ако от ФА успеят да докажат залозите, Демикелис го грозят над 20 хиляди паунда глоба, както и известен период извън теренните. По подобно обвинение бе глобен миналата година Дан Гослинг, който трябваше да се раздели с цели 30 хиляди лири.а

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+