Бербо все пак е имал конфликти в ПАОК

Димитър Бербатов все пак е имал конфликти по време на престоя му в ПАОК.

Тази новина споделя бившият му треньор Игор Тудор. Тудор действително не коментира открито конфликта, но загатва, че между двамата е имало нещо.

Хърватина не крие уважението си към Бербатов и счита, че той е един от топ футболистите на тази позиция, който е тренирал през последния четвърт век. Тудор разказва, че Бербатов не е лош човек, но има моменти, когато с него не може да се работи. По време на настоящия сезон в Гърция, българина бе конфликтна точка в доста моменти, предизвиквайки сериозен смут, смут, който в голяма степен беше нагнетен и от медиите.

В крайна сметка Бербатов внесе доста  положителна светлина в отбора и определено го раздвижи, но характера му трудно може да се промени на тази възраст и всичко рано илли късно има своя край, бил той добър или лош.

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+